Skip to content

O Nama

Preduzeće ABC PROIZVOD osnovano je 1990. godine. Osnivač preduzeća je gospodin Zoran Žunić, diplomirani ekonomista, koji je i danas jedini vlasnik preduzeća. Preduzeće je postepenim napredovanjem i stalnim ulaganjem od male trgovačke firme preraslo u ozbiljnu industrijsku kompaniju. Sada je u rad kompanije uključen i njegov sin Filip. Sedište preduzeća je u Užicu u zapadnoj Srbiji 200 km od Beograda. 

Danas se proizvodnja odvija u modernim industrijskim halama površine oko 8000m². U procesu proizvodnje je zastupljena najmodernija oprema renomiranih svetskih proizvođača (lasersko rezanje metala, robotsko zavarivanje, automatizovana plastifikacija i farbanje) i repromaterijal najkvalitetnijih proizvođača uz efikasnu organizaciju koja je potvrđena odgovarajućim sertifikatima. Preduzeće je 2007. godine uvelo sistem menandžmenta kvalitetom SRPS ISO 9001/2015, koji se održava i unapređuje.

Naša kompanija je maksimalno posvećena željama svojih kupaca i kvalitetu proizvoda za koje daje petogodišnju garanciju. Proizvodi su pored zemalja bivše Jugoslavije, od Slovenije do Makedonije, našli svoje tržište i u Grčkoj, Rumuniji, Švedskoj, Irskoj, Španiji, SAD, Japanu i Engleskoj. Kompanija je u poređenju sa svetskim divovima mala, ali sa svojih 65 stručnih i motivisanih radnika i najmodernijom tehnologijom veoma efikasna i fleksibilna, sposobna da zadovolji želje najzahtevnijih kupaca. Razvoj svakog novog proizvoda se ostvaruje velikom odgovornošću, ljubavlju prema svom poslu i angažovanjem vrhunskih stručnjaka iz kompanije, ali i drugih saradnika koji svojim znanjem daju veliki doprinos u određenim oblastima.