Blog search

CHRISTMAS AND NEW YEAR HOLIDAYS

12/30/2020

We wish to inform You that ABC proizvod d.o.o. will not work from December the  31st, 2020. to January the 18th, 2021. We wish You all Merry Christmas and Happy New Year.

Read more

NON – WORKING DAYS DUE TO COVID-19 PANDEMIC

03/31/2020

Valued customers
We wish to inform You that ABC proizvod d.o.o. will not work from April the 1st to May the 4th 2020. due to COVID-19 pandemic.
For all information and help please adress to phone number...

Read more

ABC proizvod on Progetto Fuoco fair 2020

02/06/2020

From 19. to 22.02.2020. ABC proizvod – participating in Progetto Fuoco fair. Progetto Fuoco is the most important global event in the sector of plants and 

Read more

Automatska linija za hemijsku pripremu

10/08/2019

Puštena je u rad automatska linija za hemijsku pripremu i plastifikaciju limova švajcarske firme Gema. Kvalitet površinske zaštite podigli smo na novi nivo.

Read more

Novi roboti za zavarivanje

05/10/2019

U rad su pušteni novi roboti za zavarivanje kao i nova mašina za lasersko sečenje lima. Kapaciteti rezanja i brzina rada su značajno povećani sa novim tehnologijom lasera Trumpf 6kw fiber.

Read more

Nove hale za još radnih mesta

03/24/2016

Kompanija ABC proizvod iz Užica koja je osnovana pre 26 godina konstantno ulaže u proizvodne kapacitete, ali i u ljudske resurse. Zahvaljući gradu Užicu i Filijali Nacionalne službe zapošljavanja u ABC-u je posao nakon uspešne obuke dobilo sedam novih radnika.

Read more

ABC proizvod izvozi u Nemačku

12/28/2006

Užice -- Užička firma "ABC proizvod" počeće u januaru sa isporukom kotlova na nemačko tržište u vrednosti od 40.000 evra mesečno.
Posle šest meseci pregovora sa nemačkim partnerima ugovorili smo ...

Read more

Prvi kupac dobio novi kotao na poklon

09/07/2005

Užice - Nije u Srbiji sve crno, niti se sav biznis realizuje u sivilu, uz manjak poslovne kulture, neuvažavanja kupaca i marketinga prepunog magle. Primer dobrog poslovanja i uvažavanja potrošača, nešto što se podrazumeva u savremenom svetu, i što se dugo gradi, pre nekliko dana ponudio je Zoran Žunić, vlasnik preduzeća ABC proizvodi iz Užica, koje proizvodi i uspešno prodaje kotlove na električnu energiju i čvrsto gorivo.

Read more

ABC proizvod izvozi u Nemačku

Posted on12/28/2006
Užice -- Užička firma "ABC proizvod" počeće u januaru sa isporukom kotlova na nemačko tržište u vrednosti od 40.000 evra mesečno.
Posle šest meseci pregovora sa nemačkim partnerima ugovorili smo mesečnu isporuku od 40 kotlova rađenih po njihovim nacrtima, ali očekujemo i plasman kotlova iz asortimana 'ABC proizvoda'", rekao je vlasnik užičke firme Zoran Žunić.

Nemački partner, čije ime Žunić nije želeo da otkrije novinarima, naručio je od preduzeća "ABC Proizvod", 60 kilovatne kotlove, težine 600 kilograma, koji mogu da zagreju 300 kvadratnih metara.

ABC proizvod" je uspešno odgovorio zahtevima i posle završene probne serije od Nove godine zvanično kreće prva isporuka.
Firma "ABC proizvod" postoji petnaest godina, proizvodi kotlove na čvrsto gorivo, zapošljava 50 radnika i prisutna je na tržištima Makedonije, Bosne i Albanije, a u 2006. godini ostvarila je promet od milion evra, kazao je Žunić.

Preduzeće je prisutno i na tršištu Kosova, gde je ove godine plasiralo 15 odsto godišnje proizvodnje, koja iznosi oko 1.600 kotlova na čvrsto gorivo i bakarnih radijatora.

U toj firmi kažu da vrše probno ispitivanje šporeta za zagrevanje 150 kvadratnih metara, što će biti nov serijski prozvod "ABC proizvoda", koji je pre četiri godine privatizovao firmu "EMO", deo nekadašnjeg "Prvog partizana".

Settings

Menu

QR code

Share